Home » Jolien & Maike

Wij stellen ons aan je voor

Een spontane ontmoeting via Instagram heeft ervoor gezorgd dat wij onze krachten hebben gebundeld. 
Niet alleen in onze kennis maar ook als persoon hebben wij veel raakvlakken en dat maakt ons een sterk team.
Wij delen onze gedrevenheid in het werk, de betrokkenheid bij het onderwerp en hart voor het kind. Daarnaast zij wij beiden kind van gescheiden ouders wat het onderwerp 'eigen' maakt. 
Heel graag stellen wij ons aan je voor!


Jolien Witsmeer is een betrokken, gedreven jurist en trainster. Zij is in 2010 cum laude afgestudeerd in het familierecht aan Tilburg University.
Jolien is begonnen als familierecht-advocaat, maar heeft dit werk na 7 jaar ingeruild voor een baan bij de rechtbank. Hier houdt zij zich dagelijks bezig met het familierecht waaronder het scheidingsproces, alimentatie, juridisch ouderschap, erkenning en gezag. 
Daarnaast is Jolien begin 2020 gestart met een eigen onderneming waarin zij alimentatieberekeningen voor (scheidings-)mediators maakt. 
Jolien woont samen en is trotse moeder van 2 prachtige dochters. 

mr. Jolien Witsmeer

Maike Rademakers

Maike Rademakers is een enthousiaste, kundige pedagoog en trainster.
Van oorsprong is Maike opgeleid tot pedagoog waarna ze haar loopbaan verder in het onderwijs heeft doorlopen. 
Door haar jarenlange ervaring als docent Omgangskunde en leerlingbegeleider bij de opleiding Pedagogisch Werk, weet zij een groep mee te nemen in kennis en vaardigheden.
Naast haar eigen praktijk waarbij ze als scheidingspedagoog kinderen en ouders begeleidt bij scheiding, is ze ook pedagogisch coach/beleidsmedewerker binnen de kinderopvang. 
Maike is getrouwd en is trotse moeder van 3 kinderen.