Wij stellen ons aan je voor

Een spontane ontmoeting via Instagram heeft ervoor gezorgd dat wij onze krachten hebben gebundeld. 
Niet alleen in onze kennis maar ook als persoon hebben wij veel raakvlakken en dat maakt ons een sterk team.
Wij delen onze gedrevenheid in het werk, de betrokkenheid bij het onderwerp en hart voor het kind. Daarnaast zij wij beiden kind van gescheiden ouders wat het onderwerp 'eigen' maakt. 
Heel graag stellen wij ons aan je voor!


Jolien Witsmeer is een betrokken, gedreven jurist en trainster.                              Zij heeft in 2010 de Master Nederlands recht met de specialisatie familierecht cum laude behaald aan Tilburg University.
Jolien is begonnen als familierechtadvocaat en heeft na 7 jaar de overstap gemaakt naar de functie van senior gerechtssecretaris bij de rechtbank. Hier houdt zij zich dagelijks bezig met het familie- en jeugdrecht waaronder het scheidingsproces, erkenning en gezag, juridisch ouderschap en alimentatie.

Jolien is getrouwd en is trotse moeder van 2 prachtige dochters. 

 

mr. Jolien Witsmeer

Maike Rademakers

Maike Rademakers is een enthousiaste, kundige pedagoog en trainster.
Van oorsprong is Maike opgeleid tot pedagoog waarna ze haar loopbaan verder in het onderwijs heeft doorlopen. Door haar jarenlange ervaring als docent Omgangskunde en leerlingbegeleider bij de opleiding Pedagogisch Werk, weet zij een groep mee te nemen in kennis en vaardigheden.
Naast haar eigen praktijk waarbij ze als scheidingspedagoog kinderen en ouders begeleidt bij scheiding, is ze ook pedagogisch coach/beleids-medewerker binnen de kinderopvang. 
Maike is getrouwd en is trotse moeder van 3 kinderen.