Passende strippenkaart

Heb jij het certificaat Regievoerder Kind & Scheiding behaald maar wil je toch even

  • overleg over een juiste handelswijze in een complexe situatie?
  • antwoord op een vraag waar je niet uitkomt?
  • een casus graag voorleggen?

 

Dit kan!

Wij bieden jou hiervoor een Passende strippenkaart. Telefonisch of via videobellen kunnen wij jou de benodigde informatie geven. Omdat je onze basistraining Regievoerder Kind & Scheiding hebt gevolgd, ben je in staat onze informatie juist toe te passen en kun je een goede afweging maken en zorgvuldig handelen, heb jij antwoord op jouw vraag of heb je bevestiging dat je een situatie goed aanpakt. Want dit mag je uiteraard ook bij ons checken. 

 

Onze 3-daagse training Regievoerder Kind & Scheiding nog niet gevolgd maar loop je wel steeds tegen allerlei vragen aan met betrekking tot ouders die uit elkaar zijn?

Dan is de eerstvolgende stap om deze training te volgen. Daar krijg je antwoorden op de vragen, maar vorm je ook een basis om in de toekomst zelf de juiste afwegingen te kunnen maken. Mocht je dan alsnog vragen hebben, kun je gebruikmaken van onze strippenkaart. Want geen enkele situatie is helemaal hetzelfde en vraagt soms net iets meer kennis. Daarvoor zijn wij er voor jou.

 

Wij hebben 3 varianten, net wat passend is voor jou(w organisatie):

  •   5 uur  voor  € 325,-  excl. 21% btw
  • 10 uur  voor  € 625,-  excl. 21% btw
  • 15 uur  voor  € 925,-  excl. 21% btw

Hierbij ontvang je ook met enige regelmaat onze interessante nieuwsbrief én krijg je 10% korting op onze inspiratieavond. 

 

Wil jij graag van onze kennis en ervaring gebruikmaken? Bestel dan een strippenkaart via onderstaande knop. In de e-mail kun je aangeven hoeveel uur je wilt afnemen. 

 

Start de training niet direct en/of wil je direct aan de slag? Dat moedigen wij alleen maar aan. Download dan ons beleidsdocument echtscheiding met daarin een format voor het opstellen van een scheidingsprotocol. Het is een handleiding en geeft houvast over hoe te handelen. Ook zorgt het voor duidelijke afspraken tussen de opvang/school en het gezin, met het welzijn van het kind voorop en rekening houdend met de wettelijke rechten en verplichtingen rondom contact, omgang en informatie. Het draagt bij aan het zorgvuldig handelen en voorkomt dat steeds maar weer brandjes moeten worden geblust. Zo blijft het kind voorop staan en creëer je samenwerking met de ouders. En heel belangrijk, de professional voelt zich steviger in het handelen bij deze soms ingewikkelde situaties.